Donald Glover udtaler sig om mixtape med Chance the Rapper – forventningerne skrues i vejret

Donald Glover udtaler sig om mixtape med Chance the Rapper – forventningerne skrues i vejret
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

I aftes løb årets Emmy-prisuddeling af stablen. En af de store vindere blev Donald Glover, der løb afsted med statuetter for både sin hovedrolle i og sin instruktion af komedieserien ‘Atlanta’. 

Efter at have hevet de to statuetter med sig, svingede Glover – der foruden sin tv-karriere også har udgivet tre album under aliasset Childish Gambino – forbi backstageområdet til et hurtigt interview. Her blev han spurgt, om der er nyt i vente på musikfronten, hvilket Glover hverken kunne be- eller afkræfte. Dog bragte han selv det berømte og berygtede potentielle fællesalbum med Chance the Rapper på banen.

»Jeg føler, at hvis jeg ikke laver et mixtape med Chance the Rapper – et dobbelt-mixtape – er der en masse 14-årige, der vil tæve mig. De stopper mig på gaden, det er ret skræmmende. Ungdommen skræmmer mig«, lød det med et skævt smil fra Donald Glover.

Glover og Chance har tidligere arbejdet sammen, hvilket for et par år siden resulterede i en sød lille strandturs-bromance på ‘The Worst Guys’.

Sidst vi hørte nyt på musikfronten fra Childish Gambino var med ‘Awaken, My Love!’, der udkom i december sidste år.

Se Emmy-interviewet med Donald Glover herunder. Spørgsmålet vedrørende kommende musik lander cirka 5:15 inde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af