Drake får to nye tatoveringer af afdød OVO Sound-kollega og Denzel Washington

Drake får to nye tatoveringer af afdød OVO Sound-kollega og Denzel Washington
Drake ankommer til premieren på 'The Carter Effect' under Toronto International Film Festival.
Foto: Joe Scarnici/Getty Images

Det er de færreste kunstneres tatoveringer, der vækker opsigt for andre end ultrafans. Men som med så meget andet med Drake, formår han at skabe overskrifter, bare han er nede og blive tusset.

Drake er nemlig hastigt ved at omdanne sin hud til en high school-årbog med fotorealistiske tatoveringer af alle de vigtigste personer i Toronto-rapperens liv. Således har han lige tilføjet to ansigter til organ-lærredet, der allerede tæller tatoveringer af sin mors, fars, onkels og bedstemors ansigter, foruden Aaliyah, Lil Wayne, en lille Rihanna, der spiser is og hele to Sade-portrætter.

De får nu følgeskab af en hyldest til OVO Sound-kollegaen Fif, der blev skudt og dræbt i sidste uge, foruden Denzel Washington med en trompet som karaktereren Bleek i 1990-filmen ‘Mo’ Better Blues’.

Drake delte nyheden om Fifs død via en Instagram-post for fire dage siden.

Siden da har han nået at få foreviget Fifs ansigt og Denzel Washington-karakteren, samtidig med han arbejder på sin kommende plade. Det er Drakes tatovør Inal Bersekov, der har foreviget de to på Drake-kanvasset med usvigelig præcision. Han har delt billederne af tatoveringerne herunder.

Læs også: Drake har fået en tatovering af Lil Waynes ansigt

Annonce