Første trailer til Tyler The Creators rowdy animationsserie tager fat i politivold og raceuroligheder

Adult Swim løftede sløret for planerne for at genoptage Odd Future-animationsserien om vandmænd ‘The Jellies’ tilbage i maj, men det har været relativt diffust, hvilken ny retning serien ville stikke i, men med Tyler Okonma og Lionel Boyce (der er bedre kendt som Tyler The Creator og L-Boy) i producerstolen, har forventningen været til at tage og føle på. Med den første trailer for serien herover kan vi konkludere, at den nedarver Odd Future-slængets ligefremme fandenivoldskhed.

Serien finder sted i den (virkelige) by Walla Walla i Washington, hvor vi følger Cornell Jelly og hans familie, hvis relation lider lidt af et knæk, da Cornell finder ud af, at han er adopteret. Det sender ham ud i en spiral af kaos.

Da serien i 2015 blev udsendt i fire afsnit på Odd Futures egen app var Cornell Jelly hvid og boede med vandmænd. I en paneldebat til San Diego Comic Con forklarede Tyler, at underholdningsfladen i den grad har manglet animationsserier med sorte protagonister og at det er en del af drivkraften bag serien, som han både stemmelægger (muligvis Staniel-karaktereren i traileren) og laver musik til.

Få den første reelle forsmag på ‘The Jellies’ herover. Der er premiere på Adult Swim 22. oktober.

Læs også: Tyler, The Creator får besøg af Frank Ocean og ASAP Rocky på scenen – se video

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures