Hjertekvaler og vintagebiler i Lana Del Reys nye video til ‘White Mustang’

Lana Del Rey har udgivet en video til ‘White Mustang’ fra ‘Lust for Life‘-albummet, og traditionen tro er der dømt kærlighedsproblemer fra den melankolske sangerinde.

Lana Del Reys fiktive musikalske kærlighedsliv lider virkelig under hendes forkærlighed for gamle biler, forpinte musikere og Marlon Brando-typer, der oftest ender med at suge al energi og livsglæde ud af hende. Det destruktive kærlighedstema er stadig aktuelt på Lanas ‘Lust For Life’-album og er særligt tydeligt på sangene ‘Groupie Love’ og netop ‘White Mustang’.

I videoen her er det en forpint musiker og hans flotte bil, der er årsagen til Lanas kvaler, men som man næsten kunne have forudset, har han kun sparsomme mængder opmærksomhed til overs for hende. Denne gang tager Lana dog sagen i egen hånd og nupper hans hvide Mustang for at skabe en anledning til lidt alenetid mellem de to. Om videoen har en lykkelig slutning er lidt uklart. Men man ser dog et ret så sjældent og tilfreds smil plantet på Lanas læber til sidst.

Læs også: Når Lana Del Ret sletter alt på sin Instagram afslører det kunstnerisk dybde som en vandpyt