Hør The Weeknds cover af R. Kellys ‘Down Low’ – ude via OVO Sound Radio

Hør The Weeknds cover af R. Kellys ‘Down Low’ – ude via OVO Sound Radio
The Weeknd.
Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

The Weeknd har lavet et cover af R. Kellys nummer ‘Down Low (Nobody Has To Know)’ fra 1995, der fik premiere i det seneste afsnit af OVO Sound Radio hos Beats 1. The Weeknd skulle allerede have spillet nummeret til koncerter i 2014, men først nu er en indspillet version sluppet løs.

Abel Tesfayes take på den 90’er-agtige ‘Down Low’ er ikke langt fra R. Kellys original, men The Weeknds poppede vokal virker særdeles egnet til det langsomme, sensuelle nummer.

Man kan dog stille spørgsmålstegn ved, hvorfor The Weeknd syntes, at nu var et godt tidspunkt til et R. Kelly-cover. R. Kelly har af flere gange været omgivet af kontroverser, senest i juli, hvor han blev ramt af en række ret så grimme anklager om seksuelle krænkelser mod kvinder. Der var tale om, at R. Kelly skulle have holdt flere kvinder undertrykt i en såkaldt sexkult, og ‘Down Low’ med undertitlen ‘Nobody Has To Know’ klinger pludselig en kende ubehageligt.

Du kan høre The Weeknds knap så creepy bud på slow-jammet her.