De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Kanye West har produceret hele Pusha T’s kommende album

Kanye West har produceret hele Pusha T’s kommende album
Pusha T.

Rygter er der rigeligt af: Først gik Kanye West i eksil på en bjergtop for at arbejde – så tog han til Japan med Kid Cudi. Om der er et soloprojekt eller et Cudi-samarbejde på vej fra Kanye vides ikke, men nu er der da endelig et produktivt livstegn, der er til at stole på: Pusha T har nemlig afsløret, at Kanye står bag produktionen på hele hans kommende album, ‘King Push’.

Nyheden landede i forbindelse med en koncert under weekendens Made in America Festival, hvor Pusha T sludrede med sit publikum: »Jeg havde lavet det her album tre gange. Kanye kommer ind og han vælger alle beats and shit. Og så hører han beats’ne, skrotter dem og siger: ‘Det kan jeg gøre bedre’«.

Pusha T og Kanye har tidligere arbejdet sammen af flere omgange, siden Pusha blev en del af G.O.O.D. Music-holdet tilbage i 2012, hvilket mest af alt bar frugt på 2013-debuten, ‘My Name Is My Name’.

Hvornår ‘King Push’ lander er dog endnu ikke sikkert. Men uanset releasedato har Pusha selvtilliden i orden:

»Hvis det dropper i år: Årets album. Hvis det dropper til næste år: Årets album«.