Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

King Krule annoncerer albummet ‘The Ooz’ – ude næste måned

King Krule annoncerer albummet ‘The Ooz’ – ude næste måned

I sidste måned begyndte Archy Marshall igen at røre på sig under sit King Krule-alias – først med den blåtonede og henslængte single ‘Czech One’, og kort efter med annonceringen af en dansk koncert til december.

Nu har den unge brite endelig løftet sløret for, at singlen stammer fra det kommende album ‘The Ooz’, som er ude allerede den 13. oktober.

‘The Ooz’ følger op på det stærkt roste debutalbum ‘6 Feet Beneath the Moon’ fra 2013, men i mellemtiden har Marshall både udgivet musik under eget navn med det hiphopinspirerede projekt ‘A New Place 2 Drown’, ligesom han har eksperimenteret med et væld af genrer under opfindsomme aliasser som Edgar the Beatmaker, DJ JD Sports og The Return of Pimp Shrimp.

Læs også: King Krule bekræfter, han har skrevet musik til Frank Ocean: »Jeg tror ikke, han kunne lide det«

Advertisement