Lady Gaga udskyder europæisk turné inklusive dansk koncert grundet alvorlige fysiske smerter

Lady Gaga udskyder europæisk turné inklusive dansk koncert grundet alvorlige fysiske smerter
Lady Gaga på Coachella Festival, 2017. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Lady Gaga aflyste i sidste uge en koncert i Brasilien og kunne via Twitter meddele, at hun var blevet indlagt med kraftige smerter. Nu meddeler hun, at hendes forestående europæiske turné, der blandt andet skulle lægge vejen forbi Royal Arena i København den 21. oktober, bliver udskudt til starten af 2018.

I en pressemeddelelse forklarer Live Nation, at Lady Gaga lige nu lider af »alvorlige fysiske smerter, der har indvirkning på hendes evne til at optræde«, og at hendes læger tidligere i dag har anbefalet hende at udskyde turnéen. De næste syv uger vil hun arbejde på at komme sig.

Lady Gaga har i august annonceret den kommende Netflix-dokumentar ‘Gaga: Five Foot Two’, der tegner et portræt af et år i sangerens liv. I den forbindelse fortalte hun på Twitter, at dokumentaren ville sætte fokus på kroniske sygdomme, da hun selv lider af fibromyalgi. Sygdommen er formentlig også årsagen til de smerter, som har nødsaget hende til at udskyde den europæiske turné med albummet ‘Joanne’.

Billetterne, der er solgt til hendes koncert i Royal Arena den 21. oktober, vil være gyldige til den nye koncert i 2018, men indtil videre er der ikke fastlagt en ny dato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af