Lana Del Rey leger heks: Bekræfter de natlige midnats-forbandelser over Donald Trump

Lana Del Rey leger heks: Bekræfter de natlige midnats-forbandelser over Donald Trump

Der er mange måder at løfte den politiske fakkel på: Nogle engagerer sig i forbund, andre kæmper kampen online. Lana Del Rey står i midnatsmånens skær og kaster forbandelser over den siddende præsident.

Det fortalte hun første gang om tilbage i februar, hvor hun delte tweetet herunder, som folk med kendskab til det okkulte vil vide, er datoerne for såkaldte aftagende halvmåner.

Nu har det britiske musikmagasin NME fulgt op på det og over for dem bekræfter hun, at hun – ihvertfald ifølge eget udsagn – har gennemført seancerne for at vride Donald Trump fra magten.

»Ja, det gjorde jeg. Hvorfor skulle jeg ikke det? Hør her, jeg laver meget lort«, sagde hun blandt andet. Hun uddyber i øvrigt, at hun tror på tankens kraft.

»Jeg er på linje med Yoko [Ono, red.] og John [Lennon, red.] og troen på, at der er krafter i en tankes vibrationer. Dine tanker er meget kraftfulde og de blier til ord, og ord bliver til handlinger og handlinger leder til fysiske ændringer. Jeg tror virkelig på, at ord er én af de sidste former for magi og jeg er lidt af en mystiker af sind«.

Hun forklarer i øvrigt over for NME at det politiske skifte i USA har ændret hele americana-nostalgien omkring hendes visuelle identitet. Hun har skruet ned for den polerede, ærkeamerikanske ikonografi for et mere grumset udtryk omkring hendes sceneshows.

»Jeg vil hellere have støj. Det er en omskiftningsperiode og det er jeg super bevidst om. Jeg synes, det ville være upassende at være i Frankrig med et amerikansk flag. Det ville føles underligt for mig nu – det føltes ikke underligt i 2013«, siger hun blandt andet.

Læs også: Lana Del Rey vil bekæmpe Donald Trump med heksekraft – tager politisk ansvar på nyt album

Annonce