Lorde nørder igennem om ‘Sober’ i ny podcast – gennemgår alt fra horntemaer til tiger-samples

Lorde nørder igennem om ‘Sober’ i ny podcast – gennemgår alt fra horntemaer til tiger-samples

Lorde dissekerer sin sang ‘Sober’ fra albummet ‘Melodrama’ i den seneste episode af podcasten ‘Song Exploder’, og der er masser af fun facts og nørdede producer-detaljer i det 20 minutter lange afsnit.

‘Sober’ er klart et af højdepunkterne på ‘Melodrama’, og hvis man allerede havde en idé om, at det var en sang om endeløse fester og indtag af alkohol med mere, bekræfter Lorde det i ‘Song Exploder’.

Hun fortæller, at hun netop var kommet ud af forhold og befandt sig et sted, hvor hun havde lyst til at feste, drikke en masse og møde nye mennesker: »’Sober’s DNA handler om at ville fortælle nogen, hvordan du føler, og håbe på at vedkommende har det på samme måde«.

Sangen er produceret i samarbejde med Jack Antonoff, og i podcasten tager Lorde lytteren gennem de mindste detaljer i sangen; fra vokal-samples til tigerbrøl. Hun fortæller også om, hvordan netop denne sang fik assistance fra Frank Ocean-produceren Malay, der tilføjede nummerets endelige akkorder.

Læs interview: Lorde er popstjerne på sin egen måde: »Jeg er ikke cool«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.