Marilyn Manson teaser muligt samarbejde med Lil Uzi Vert

Marilyn Manson teaser muligt samarbejde med Lil Uzi Vert
Marilyn Manson
Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images

Om en lille måned er Marilyn Manson klar med sit 10. studiealbum under titlen ‘Heaven Upside Down’ (en titel, der desværre har overtaget pladsen fra den først annoncerede titel ‘SAY10’). I forbindelse med det kommende album har Manson lagt vejen forbi både Consequence of Sound samt Zane Lowe på Beats 1 Radio, hvor han har luftet tanker om albummet – og ikke mindst om sit forhold til Lil Uzi Vert.

Der hersker ingen tvivl om, at Lil Uzi Vert er Marilyn Manson-fan. Først og fremmest er Uzi iklædt en Manson-t-shirt i videoen til Migos’ ‘Bad and Boujee’, og han skulle eftersigende også have lagt hele 100.000 dollars for en diamantbesat halskæde af idolet.

Det lader derfor heller ikke til, der er så langt fra den mørke rockfyrste til den kogte Philly-rapper, som man umiddelbart skulle tro. I de nye interviews teaser Manson nemlig ifølge Consequence of Sound idéen om et muligt samarbejde, idet Uzi pønser på at begive sig ud i et rockprojekt.

Manson udtaler om Uzi til Consequence of Sound: »Uzi vil gerne lave et rockalbum som det næste, og jeg ville elske at se det ske, fordi jeg tror, han kunne lave noget nyt. En rock/rap-slags ting, noget særligt og nyt, som jeg tror er nødt til at blive lavet bare for at fucke verden lidt mere op«.

»Jeg tror, at hvis jeg skulle vælge hvad Lil Uzi Vert skulle være, hvis han blev involveret i rock, er det en tidlig Bad Brains eller Faith No More, men med et mere catchy element. Jeg tror, at han har punkrock inde i sig. Han er en skør lille motherfucker. Og god. Klog as fuck. Han har en attitude, som jeg også havde, og det kan jeg godt lide ved ham«.

Mens vi venter på et samarbejde, slipper Manson ‘Heaven Upside Down’ den 6. oktober. Et album, der ifølge samme interview skulle være stærkt inspireret af Rihanna og hendes seneste album, ‘Anti’. Første single fra Mansons nye album er netop landet under titlen ‘We Know Where You Fucking Live’, som kan høres herunder.