Marilyn Manson tog overskuddet fra Justin Bieber-merch efter kæphøjt opgør

Marilyn Manson tog overskuddet fra Justin Bieber-merch efter kæphøjt opgør
Marilyn Manson til premieren på 'We Are X', 2016.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Relationen mellem Justin Bieber og Marilyn Manson er en ret sælsom størrelse – dels fordi de er ikoner fra forskellige tid og dels fordi de er ikoner med meget forskellige udtryk. Deres historie startede for et par år tilbage, da Bieber begyndte at gå med Manson-t-shirts. Det stak dog af sidste år, da Justin Bieber genbrugte et gammelt Marilyn Manson-design med teksten »Bigger Than Satan« med den lille tilføjelse af Biebers navn på en merch-t-shirt. Den tog han 195 dollars for og påstod på det tidspunkt at det var clearet med Marilyn Manson.

Sidenhen smed Marilyn Manson et billede af sig selv på Instagram med en Justin Bieber-t-shirt på flankeret af teksten »Bigger Than Bieber«.

Bigger than Bieber

Et opslag delt af Marilyn Manson (@marilynmanson) den

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Et par dage senere så det ud til, at alt var fryd og gammen, da de poserede sammen på en selfie på Justin Biebers Instagram.

Night out in la with the boys

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Men det viser sig, at der er flere niveauer i den underlige konflikt, som Marilyn Manson har røbet i et nyligt interview med Consequence of Sound. Først og fremmest hævder Manson, eller Brian Hugh Warner som han retteligt hedder, at han ikke havde givet tilladelse til designet.

»Han havde [allerede] t-shirten på, der havde hans navn på min t-shirt, og han sagde til mig: “Jeg har gjort dig relevant igen.” Stor fejl, at sige sådan til mig«, siger han i interviewet.

Dagen efter bluffede Marilyn Manson og sagde, at han ville komme til Biebers lydprøve i Staples Center, for at øve ‘The Beautiful People‘ til showet om aftenen, som han påstod, de havde snakket om tidligere. Bieber troede, Manson ville gøre alvor af truslen – »fordi, så dum er han« – og det fik ham til at anerkende, at t-shirten var hans idé og overdrage overskuddet til Manson.

»Jeg tog al overskuddet fra de t-shirts fra ham. De kæmpede ikke engang for det, de sagde bare: “ja, vi ved godt, vi gjorde noget galt, så her er pengene.”«, siger han og tilføjer:

»Han var virkelig en lort i sin arrogante måde at sige det på. Han var også en rigtig føle-føle-fyr, like,”yo yo, bro!”, mens han rører ved dig, mens han snakker. Jeg har det bare sådan; træd lige et skridt tilbage, du er i pikhøjde for mig, okay? (griner) Okay? Så træd et skridt tilbage, sønnike.«

Apropos Marilyn Mansons relevans barsler han med albummet ‘Heaven Upside Down’ inspireret af Rihannas ‘Anti’ og teaser et muligt samarbejde med Lil Uzi Vert.

Læs også: Marilyn Manson teaser muligt samarbejde med Lil Uzi Vert