»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Maroon 5 og SZA har lavet en af årets mest meningsløst tossede musikvideoer

Maroon 5 og SZA udgav i august popsinglen ‘What Lovers Do‘, og man kunne dengang undre sig over det lidt uventede samarbejde mellem Top Dawg Entertainment-sangerinden SZA og 00’ernes poppede badboy Adam Levine (som dog tidligere også har lavet et nummer med Kendrick Lamar).

Den undren er dog intet i forhold til de spørgsmål, man sidder tilbage med efter at have set den nye musikvideo til ‘What Lovers Do’.

Videoen er instrueret af Joseph Kahn, som også stod bag den overdrevne video til Taylor Swifts ‘Look What You Made Me Do’, og han har om muligt skruet endnu mere op for… ja, alting på ‘What Lovers Do’.

Et hav af usammenhængende historier når at udspille sig i den tre et halvt minut lange video, og vi kommer omkring både talende hjorte, vandscootere, dinosaurer, et casino og en forvokset King Kong-Levine med en mini-SZA i hånden. Lyder det underligt? Bare rolig – til sidst finder man dog ud af, at de underlige ting alle sammen har foregået i en drøm for den tilskadekomne Adam Levine, der bliver efterset af sexede sygeplejerske-SZA.

Døm selv, men billedsiden kunne godt kvalificere sig til en af årets mest meningsløst tossede musikvideoer.

Advertisement