Nu sælger Martin Shkreli det enestående Wu-Tang Clan-album: »Fuck Wu-Tang«

Nu sælger Martin Shkreli det enestående Wu-Tang Clan-album: »Fuck Wu-Tang«
Martin Shkreli. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Den skandaleombruste Martin Shkreli er indehaveren af det eksklusive Wu-Tang Clan-album ‘Once Upon A Time in Shaolin’, som kun blev produceret i et enkelt eksemplar og solgt på auktion for op mod to millioner dollars i 2015. Nu ønsker han dog at sælge albummet igen via en auktion på Ebay.

Historien om Martin Shkreli og hans rolle som hele verdens superskurk er mildest talt langt ude. Han blev kendt som den måske mest hadede mand i USA, da han som administrerende direktør for selskabet Turing Pharmaceuticals hævede prisen på AIDS- og cancer-medikamentet Daraprim fra 13,5 til 750 dollars. I musikverdenen blev han kendt som douchebag’en, der købte det eksklusive Wu-Tang Clan-album for næsen af ærgerlige fans for dernæst slet ikke at lytte til det. Som om det ikke var nok, har han både i 2016 og 2017 lækket små bidder af albummet, der ellers ikke må offentliggøres.

På trods af de mange konflikter, Shkreli har gennemgået for sit køb af albummet (blandt andet en langvarig beef med Wu-Tang Clans Ghostface Killah), ønsker han nu at skille sig af med det, og hans udmelding på Ebay er: »Jeg sælger Wu-Tang Clan-albummet. Fuck Wu-Tang«.

Han fortsætter: »Jeg besluttede mig for at købe albummet som en gave til Wu-Tang Clan for deres enorme musikalske output. I stedet blev jeg mødt med foragt af mindst et af deres (mindst intelligente) medlemmer, og verden kunne ikke se mit formål med at betale et seriøst beløb for et stykke musik«.

Ifølge Shkreli handler salget ikke om at skabe profit, og han forklarer i salgsopslaget på Ebay, at han vil donere halvdelen af beløbet til medicinsk research.

Du kan slutte dig til auktionen HER – i skrivende stund nærmer højeste bud sig en million dollars.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af