Modtag simple dating-råd fra Drakes far – the realest dude ever

Modtag simple dating-råd fra Drakes far – the realest dude ever
Drake modtager sin Billboard Music Awards for Årets Kunstner flankeret af sin far Dennis Graham og en flaske Virginia Black.
Foto: Isaac Brekken/Getty Images

Drake ligner en rigtig bad ass i sine Stone Island-tanktops og betragtelige guns, men han er samtidig den blødeste dude i rap-gamet. Og det bliver mere og mere tydeligt, at det ikke er noget, han har fra fremmede.

Drakes far Dennis Graham får nemlig en mere og mere fremtrædende rolle i Drakes karriere – foruden sin egen naturligvis – og det viser tydeligt, at æblet heller ikke falder langt fra stammen i Torontos æblelunde. Sammen gør de hvad de kan for at pushe Drakes whisky Virginia Black, på ‘bring your papa to work’-dag fik Dennis Graham lov at være med i Drakes video til ‘Worst Behavior’ og så pryder han desuden coveret til ‘More Life’.

Det har muliggjort, at han nu kan pryde sig med titlen the realest dude ever (som pendant til the most interesting man alive fra bryggeriet Dos Equis’ reklamekampagner) og at han bliver interviewet om dating-råd af Hypebeast, som du kan se herunder.

Læs også: MTV Cribs anno 2017: Drake giver en guidet tour i sin Toronto-lejlighed