Saveus annoncerer forårsturné og varsler kommende single

Saveus annoncerer forårsturné og varsler kommende single

Saveus med Martin Hedegaard i front har annonceret en kommende forårsturné, der kommer vidt omkring i landet. I forbindelse med annonceringen af forårsturnéen meddeler bandet også, at der kommer en ny single i løbet af måneden.

Saveus har en lang række gode koncerter bag sig, blandt andet på årets NorthSide. Koncerterne har demonstreret bandets evne til at balancere et overvældende more is more-mantra med eftertænksomme og fintfølende øjeblikke. En balance der også blev fremvist på debut-ep’en ‘Will Somebody Save Us‘.

Indtil udgivelsen af ep’en var Saveus dog et band, der holdt kortene tæt ind til kroppen, og man måtte vente længe på nyt musik fra udgivelsen af singlen ‘Levitate Me’ til andensinglen ‘Everchanging’. Det betød også, at mange af Saveus’ fans lærte sangene at kende til bandets energiske koncerter, og det bliver derfor spændende at se, om den nye single er splinternyt materiale, eller om det vil vække genkendelse iblandt trofaste Saveus-koncertgængere.

Da Saveus spillede på Smukfest i år, måtte de aflyse koncerten efter to numre på grund af et teknisk sammenbrud. De tager revanche til næste års Smukfest, men indtil da vil der være god mulighed for at opleve dem på deres forårsturné i 2018.

Saveus forårsturné
22/3 Skanderbog – Walthers Musikcafé
23/3 Fredericia – Tøjhuset
24/3 Randers – Turbinen
29/3 Odense – Posten
30/3 Aalborg – Skråen
31/3 Aarhus – Train
5/4 København – Store Vega
6/4 Roskilde – Gimle
7/4 Slagelse – Slagelse Musikhus
12/4 Rødovre – Viften
13/4 Struer – Folkets hus
14/4 Næstved – Vershuset

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af