Se Jay-Z’s fulde optræden fra den amerikanske The Meadows Festival

Se Jay-Z’s fulde optræden fra den amerikanske The Meadows Festival
Damian Marley og Jay-Z på scenen til The Meadows Festival
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Uden at det skal lyde som reklame, så er du nødt til at have en Tidal-konto, hvis du er fan af Jay-Z. Næsten ugentligt uploader han eksklusivt materiale til Tidal-brugere, og seneste skud på stammen er en videooptagelse af hele hans optræden til The Meadows-festivalen i New York, der i år blev afholdt for anden gang.

Jay-Z’s optræden bød på numre fra ‘4:44’ og gamle kendinge som ‘No Church In the Wild’ og ’99 Problems’. Ligesom han gjorde til V Festival i august, fremførte han nummeret ‘Numb/Encore’ som en hyldest til Linkin Parks afdøde forsanger Chester Bennington.

Før Jay-Z spillede ‘The Story Of O.J.’ fra ‘4:44’ dedikerede han nummeret til den amerikanske fodboldspiller Colin Kaepernick (der sidste år fik står mediebevågenhed for bevidst ikke at stå op under USA’s nationalmelodi) og komikeren og borgerrettighedsaktivisten Dick Gregory, der døde i sidste måned. Det blev også til en enkelt lille Trump-rant efter andet nummer.

Jay-Z er lige nu på amerikansk turné med ‘4:44’, og udover at have uploadet videoen fra The Meadows har han også delt en video fra sin Made in America-festival, hvor han spiller ‘Bam’ sammen med Damian Barley, der også dukkede op til The Meadows.

Se Jay-Z og Damian Marley optræde med ‘Bam’ til Made In America forneden og hele koncerten fra The Meadows hos Tidal HER (hvis du altså har abonnement).

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.