Se St. Vincents farvestrålende video til ‘New York’

St. Vincent har udgivet en video til singlen ‘New York’, som hun udgav i juni måned.

‘New York’, som er skrevet i samarbejde med Jack Antonoff, er ikke en hyldest til New York, men nærmere til et venskab, som er afgørende for, at Annie Clark kan føle sig sig hjemme i storbyen: »New York isn’t New York without you love«, er singlens åbningsfrase.

Videoen er et sammenskudsgilde af stærke farver og mystiske rekvisitter, heriblandt en brændende buket salat, en indkøbskurv og en tam svane. Mange af St. Vincents musikvideoer har tidligere fulgt samme color blocking-agtige stil, men ‘New York’-videoen og promovideoen for hendes ‘Fear the Future’-turné tyder på, at der bliver skruet endnu mere op for farverne – og ikke mindst absurditeterne på hendes kommende album.

St. Vincent har tidligere i år meddelt, at et album var på vej, men der findes ingen detaljer om en snarlig udgivelse. Vi ved kun, at det ifølge Annie Clark handler om »sex, stoffer og at være trist«, som hun fortalte i et interview med The New Yorker. Titlen på hendes igangværende turné ‘Fear The Future’ kan måske være et vink med en vognstang om en mulig albumtitel, men indtil videre må vi bare væbne os med tålmodighed.

Se den skøre turnéannoncering forneden og musikvideoen øverst.