Se traileren til Lady Gagas kommende Netflix-dokumentar ‘Gaga: Five Foot Two’

Lady Gaga har aldrig været en popstjerne, der ødsler med informationer om sit privatliv, men nu er den første officielle trailer landet til dokumentaren der skal give et indblik i sangerindens hverdag.

I august annoncerede Lady Gaga Netflix-dokumentaren ‘Gaga: Five Foot Two’, og i den forbindelse fortalte hun, at dokumentaren blandt andet vil beskæftige sig med hendes kroniske gigtsygdom fibromyalgi. Det fremgår også af traileren, at lægebesøg fylder en del i hendes liv. Samme sygdom var også årsagen til, at Lady Gaga i går måtte udskyde sin europæiske turné inklusiv hendes danske koncert i Royal Arena.

Dokumentarfilm om kæmpe popstjerner er ofte fortællinger om, hvordan et konstant mediepres kan ødelægge en persons psyke, og umiddelbart ser det ud til, at Gaga-dokumentaren lægger sig i samme spor. I traileren siger hun dog: »Jeg følte mig ikke god nok, og det gør jeg nu«, hvilket måske tegner på, at ‘Gaga: Five Foot Two’ bliver en mere opløftende fortælling, end man eksempelvis har set i de hjerteskærende dokumentarer ‘Amy’ og ‘Whitney: Can I Be Me’ om henholdsvis Amy Winehouse og Whitney Houston.

Dokumentaren får premiere på fredag den 22. september på Netflix.

Annonce