St. Vincent afslører titel og udgivelsesdato for nyt album – hør andensinglen ‘Los Ageless’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

St. Vincents kommende album har fået titlen ‘MASSEDUCTION’ og udkommer den 13. oktober. I forbindelse med annonceringen har hun også udgivet singlen ‘Los Ageless’.

I lang tid har St. Vincent talt om et kommende album, men først nu er udgivelsesdatoen på plads. Man har fornemmet, at noget var under opsejling, for i den sidste uges tid har Annie Clark uploadet en række videoer på sin Instagram-profil, hvor hun deltager i et ret komisk interview med spørgsmål om musikindustrien, politik og sågar hvordan man lærer at optræde i høje hæle. Alle spørgsmål bliver besvaret med kryptiske svar fra Clark.

Selv om førstesinglen ‘New York‘ og den nye ‘Los Ageless’ har sangtitlernes storbytema til fælles, er det den mere rockede St. Vincent, man kender fra numre som ‘Birth in Reverse’ og ‘Cheerleader’, som optræder på ‘Los Ageless’. Nummeret er en ret så badass, bitter breakup-sang, selv om der af og til dukker et glimt af ømhed og tristhed op i omkvædet: »How can anybody have you and lose you and not lose their minds too?«

Tjek en af de mange skøre interview-videoer herunder:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af