Taylor Swift går nummer et i USA – forhindrer ‘Despacito’ i at slå legendarisk rekord

Taylor Swift går nummer et i USA – forhindrer ‘Despacito’ i at slå legendarisk rekord

Ak og ve. I sidste uge omtalte vi Luis Fonsi og Daddy Yankees ‘Depacito’ som hittet, der ikke ville dø, men det må nu se sig slået af Taylor Swifts ‘Look What You Made Me Do’.

Sommerhittet manglede blot én uge som nummer et på Billboards Top 100-liste for at slå Mariah Carey og Boys II Mens rekord med flest uger som nummer et på den amerikanske hitliste. Ind fra højre kom Taylor Swift med førstesinglen fra sit kommende album ‘Reputation’, og hermed blev der sat en stopper for ‘Despacito’-feberen.

Meget kan man sige om ‘Despacito’, men når et latinpop-nummer har formået at være nummer et i USA i 16 uger, fortjener det næsten en medalje. At nummeret, der væltede dem af pinden, er Taylor Swifts lidt akavede hævntogtsnummer, gør det kun endnu mere begrædeligt.

Taylor Swift har til gengæld slået en håndfuld rekorder med første udspil fra ‘Reputation’. ‘Look What You Made Me Do’ er det nummer med flest YouTube-visninger inden for det første døgn, og nu kan Billboard også meddele, at nummeret har det allerhøjeste salgstal for en single i 2017. ‘Look What You Made Me Do’ er også det nummer med flest ugentlige streams, som er skrevet af en kvinde. Tidligere sad Adele på den post med ‘Hello‘.

Siden udgivelsen af ‘Despacito’-dræberen har Swift også udgivet singlen ‘…Ready For It?’.

Læs også: Tre ting vi under os over efter den nye Taylor Swift-single

Advertisement