Topmålet af britisk rockstjerne: Liam Gallagher vrisser over at skulle lave sin egen te

Topmålet af britisk rockstjerne: Liam Gallagher vrisser over at skulle lave sin egen te
Liam Gallagher til velgørenhedskoncert efter terrorangrebet i Manchester.
Foto: Getty Images

Det bliver næppe mere stjernenykket og ærkebritisk end det her: Liam Gallager i sin foockin anorak, der harcelerer over at alting var bedre i Oasis’ præ-digitale storhedstid, hvor cd’er stadig var en gangbar vare, og over at skulle lave sin egen kop te. Og vi elsker det.

Og man forstår ham jo godt. Det var da federe at være en rock’n’roll-stjerne i 90’erne, hvor rock var her, derog allevegne, folk udråbte ham som verdens bedste forsanger og man samtidig havde fire (!) mand til at lave en kop te til sig.

Klippet er fra BBC Music-dokumentarserien Backstage Pass, der følger den yngre Gallagher-bror op til sin koncert på den første Lollapalooza i Paris. Den blev første gang vist 8. september, men det var først i går, tl;dw-versionen herover fik sit liv online da de BBC 3 delte den.

Som bonusinfo kan det nævnes, at Liam Gallagher fylder 45 i dag – og at han heldigvis ikke har ændret sig det mindste.

Læs også: Liam Gallagher foreslår eminent navne-opdatering til Asap Rocky og “sviner” Dave Grohl