»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Zayn udgiver ny single med Sia – se den actionpakkede video til ‘Dusk Till Dawn’

Zayn Malik har slået sig sammen med Sia på den nye single ‘Dusk Till Dawn’; en storladen popballade, der spiller på de store bombastiske tangenter.

Med singlen følger også en video, hvori Zayn får selskab af ‘Girls’-stjernen Jemima Kirke, og de to er partners in crime i et hektisk, actionmættet spil om penge. Sammen narrer de politiet og forsvinder i en bil med deres tyvekoster. Videoen er instrueret af Marc Webb, der står bag ‘The Amazing Spiderman’-filmene med Andrew Garfield i hovedrollen.

Zayn har efterhånden kæmpet sig ud af One Directions skygge, og han er også en gedigent dygtig popsanger. Både ham og Sia besidder vokalregistre med enorm spændvidde, og det bliver i den grad demonstreret i ‘Dusk Till Dawn’, der dog mest bliver en vokal magtdemonstration henover lidt kedelige akkorder og et knap så spændende tekstunivers.

Jemima Kirke, der i lang tid har været kendt som Jessa fra HBO-serien ‘Girls’, er blevet et populært scoop i musikvideoverdenen. For nylig kunne man se hende i både Mick Jaggers ‘Gotta Get A Grip’ og Alex Camerons ‘Stranger’s Kiss’ med Angel Olsen.

Læs anmeldelse: Zayns debutalbum ‘Mind of Mine’