Beyoncé deler ny video til ‘Freedom’ med piger fra hele verden

Beyoncé deler ny video til ‘Freedom’ med piger fra hele verden

I går var det Den Internationale Pigedag, og det lader en kunstner som Beyoncé ikke gå ubemærket hen. Bey havde nemlig lånt sit ‘Lemonade’-nummer ‘Freedom’ ud til formålet, og det er der kommet en stærk video ud af.

Videoen, der er instrueret af britiske MJ Delaney, tager os på en mindre jordomrejse, hvor en række råseje piger fra forskellige verdenshjørner mimer med på magtdemonstrationen af et nummer (i denne version dog uden Kendrick Lamars gæstevers).

Midt i videoen toner en håndfuld uhyggelige facts frem, der sætter fokus på den uretfærdighed og ulighed, piger rundt omkring i verden må kæmpe imod – og som gør ‘Freedom’ til et stærkt soundtrack til hele projektet.

Læs også: Beyoncé laver en Bieber og hopper med på nyt remix af J Balvins ‘Mi Gente’