Det nyeste hiphop finder du på ’RapCaviar’ på Spotify – opdateres hver uge

Cardi B, Nicki Minaj og Migos teamer op på ny trap-banger – lyt til ’Motor Sport’

Cardi B, Nicki Minaj og Migos teamer op på ny trap-banger – lyt til ’Motor Sport’
Cardi B.
Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Nicki Minaj var en af de første til at lykønske Cardi B, da hun brød en 19 år gammel rekord og indtog førstepladsen på Billboard-hitlisten som kvindelig rapper med ‘Bodak Yellow’ i slutningen af september. Nu har de to rapdronninger endelig gjort noget ved den fælles beundring og begge lagt gæstevers på Migos’ nye single ’Motor Sport’.

Nummeret er første smagsprøve på Migos’ kommende album ‘Culture II’ og fortsætter i samme trapstil, der både gjorde trioens seneste udgivelse ‘Culture’ og Cardi Bs ’Bodak Yellow’ til kæmpe hitlistesucceser. Nummeret er produceret af Murda Beatz og kan høres via Soundcloud nedenfor.

Tidligere har Cardi B og Migos samarbejdet på nummeret ‘Lick’, og ved en fælleskoncert i Brooklyn i torsdags teasede Cardi, Migos, Quavo og Offset for ‘Motor Sport’, som kan ses i videoen nedenfor.

Der er endnu ingen dato for hvornår ’Culture II’ lander, men Migos har teaset for et nyt album siden sommer, ligesom både Cardi B har sit debutalbum på vej og Nicki Minaj eftersigende også har et nyt album i støbeskeen.

Læs også: Er et samarbejde mellem Cardi B og Beyoncé på vej?