Carpool Karaoke: Miley Cyrus og James Corden synger ‘Party in the USA’ og snakker om twerk-fadæsen

Efter sidste uges Miley-Week hos Jimmy Fallon er Miley Cyrus hoppet videre til James Cordens ‘Late Late Show’ og en omgang Carpool Karaoke.

Cyrus og Corden tager på en køretur rundt i Los Angeles og får skrålet sig igennem en række bangers fra Mileys hitkatalog: ‘We Can’t Stop’, ‘Party in the USA’, ‘Wrecking Ball’ og også de nyere numre ‘Malibu‘ og ‘Younger Now’ – alle med heftige fraseringer og andenstemmer.

Der kommer også forskellige sandheder på bordet i den 13 minutter lange video, hvor Cyrus blandt andet fortæller, at hun er en forfærdelig bilist, og at hun var ekstremt høj i ‘Wrecking Ball’-videoen. Til gengæld var hun pinligt ædru til det famøse VMA-show i 2013, hvor hun fik twerket verden af lave i selskab med Robin Thicke.

Læs også: Mig og Miley: Popstjernens image-udvikling set gennem en millennials øjne – fra purity ring til strap-on