Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Chance the Rapper bruger sine Grammy-statuetter til at lære sin datter at tælle

Chance the Rapper bruger sine Grammy-statuetter til at lære sin datter at tælle
Chance the Rapper til Grammy-showet.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Chance the Rapper skrev historie, da han i februar tog tre Grammy-statuetter hjem uden at have udgivet sin musik fysisk, som den første artist nogensinde.

Tog hjem, er dog så meget sagt. Han har nemlig ikke modtaget dem før nu.

Nu er statuetterne blevet præget med hans navn og sendt hjem til privaten. Det dokumenterede Chancellor Bennett på Twitter via en række videoer, hvor hans datter Kensli bliver andet modtager matematikundervisning ved hjælp af de tre statuetter. Det slår Chance helt ud, da hun samler de tre og giver ham en krammer. Hvis det ikke smelter dit hjerte, er du lavet af en særlig hård form for granit.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

De tre priser fik Chance the Rapper for Best New Artist, Best Rap Performance med ‘No Problem’ og Best Rap Album med ‘Coloring Book’.

Hvorfor det tager så umanerligt lang tid for statuetterne at nå hjem er lidt af en gåde. Men en del af forklaringen skal findes i, at hver statuette er håndlavet af en fyr i Colorado, der givetvis først går i gang med statuetterne, når vinderne er fundet. Så er det fair nok, det tager lidt tid med tre styks.

Læs også: Chance the Rapper stoppet af politiet – livestreamer det for en sikkerheds skyld

Advertisement