Crystal Castles’ Ethan Kath udtaler sig om Alice Glass’ anklager om voldtægt og overgreb

Crystal Castles’ Ethan Kath udtaler sig om Alice Glass’ anklager om voldtægt og overgreb
Ethan Kath.

I går så endnu en skræmmende historie dagens lys, da den tidligere Crystal Castles-sangerinde Alice Glass beskyldte sin tidligere samarbejdspartner Ethan Kath for at have voldtaget hende og udsat hende for systematisk overgreb. Nu har Ethan Kath taget til genmæle og afvist alle anklagerne.

Ethan Kath har via sin advokat udtalt følgende til Pitchfork: »Jeg er forfærdet og såret over de nylige udtalelser fra Alice omkring mig og vores tidligere forhold. Hendes historie er ren fiktion, og jeg konsulterer mine advokater om mine juridiske muligheder. Heldigvis er der mange vidner, der både kan og vil bekræfte, at jeg aldrig misbrugte Alice«.

Alice Glass’ anklager mod Ethan Kath handler blandt andet om, at han i en periode på ti år havde været voldelig, delt billeder af hendes kvæstelser på nettet og truet med at smide hende ud af bandet, hvis hun ikke ville have sex med ham.

Glass forlod Crystal Castles i 2014, og siden da har Edith Frances overtaget posten som sangerinde. Efter anklagerne har Crystal Castles valgt at aflyse 13 planlagte amerikanske koncerter.

Du kan læse hele Alice Glass’ udtalelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af