Fodboldstjernen Daniel Sturridge er venner med Drake – nu starter han sit eget pladeselskab

Fodboldstjernen Daniel Sturridge er venner med Drake – nu starter han sit eget pladeselskab
Drake og Daniel Sturridge.

Sports- og hiphopverdenen har det med at flyde sammen – især i USA, hvor primært basketstjerner og rappere fraterniserer ivrigt. I England har der også været en del interaktion mellem de to sfærer, og så sent som i sidste uge udsendte Stormzy et nummer, hvor han praler med, at det var via hans Twitter, at stjernespilleren Paul Pogbas skifte til Manchester United blev annonceret.

Men en fodboldspiller, der decideret starter et pladeselskab? Det har vi ikke set. Før nu.

Den britiske Liverpool-angriber Daniel Sturridge har nemlig netop annonceret, at han har startet pladeselskabet Dudley Road Records, der udover hiphop skal fokusere på r’n’b og andre genrer.

Sturridge har tidligere hængt ud med blandt andet allestedsnærværende Drake, Derudover har Liverpool-angriberne muligvis også nogle genetiske prædispositioner mod hiphop. Hans fætter er nemlig Konan fra duoen Krept & Konan, der på fredag udgiver dobbelt-mixtape ’7 Days’ / ’7 Nights’.

Og ja, så er det faktisk heller ikke Sturridges første møde med rapniverset. For et års tid siden annoncerede han nemlig, at han var sprunget ud som hiphopproducer. Hans forbillede? Future-produceren Southside.

Annonce