Kehlani lægger Lil Yachty på is i den nye video til Calvin Harris’ ‘Faking It’

Calvin Harris’ seneste album ‘Funk Wav Bounces Vol. 1‘ har i den grad været et soundtrack til sommeren 2017 med singler som ‘Feels‘ og ‘Slide‘, og i sidste uge blev nummeret ‘Faking It’ udgivet som ny single fra albummet. Sangen med Kehlani og Lil Yachty som gæster har nu også fået en musikvideo.

I videoen ser man Kehlani og Lil Yachty omgivet af isskulpturer, mens Calvin Harris af og til dukker op iført runde solbriller. ‘Faking It’ er bestemt en breakup-sang, og det understreges af de iskolde, hårde omgivelser, mens Lil Yachty rapper om at få sin udkårne tilbage. Han rapper sågar om, hvordan han ikke længere kan spise pizza uden at tænke på hende.

Meget symbolsk knuses isskulpturerne til sidst, og noget kunne tyde på, at Lil Yachty igen kan få et normalt forhold til sin pepperoni-pizza.

Læs anmeldelse: Calvin Harris ‘Funk Wav Bounces vol. 1’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.