Kendrick Lamar afslører de bedste vers, han nogensinde har skrevet

Kendrick Lamar afslører de bedste vers, han nogensinde har skrevet

Der er meget få – hvis nogen – rappere, hvis tekster diskuteres og dissekeres ligeså livligt som Kendrick Lamars, så der er god grund til at lytte efter, når rapperen udpeger de vers, han selv mener er de bedste, han har skrevet. Netop det har Compton-rapperen nu gjort i et stort interview med magasinet i-D. Og valget er faldet på…

… ’Fear’!

Jep, det er en af rapperens mindre kendte sange fra dette års ‘Damn’-album, der ifølge ham selv indeholder de bedste Kendrick-vers til dato.

Kendricks forklaring:
»Det er fuldstændig ærligt. Det første vers er alt, jeg var bange for, da jeg var syv år gammel. På andet vers er jeg 17, og på tredje vers taler jeg om alt, jeg frygtede, da jeg var 27. De vers er gennemført ærlige«.

Rapperen afslører også, hvordan man sørger for, at alle ens vers er stærke:»Jeg har været i studiet og skrevet elendige vers, elendige hooks og haft folk og venner omkring mig, der helt enkelt sagde: Det der er garbage«.

Konstruktiv kritik – det er vejen frem ifølge Kendrick!

Derudover deler rapperen også sine tanker omkring emner som meditation (30 minutter om dagen), Donald Trump ( han er ‘forbløffet’ over valget) og sine favorit-ord (’perspective’ og ’discipline’). Og så selvfølgelig en masse snak om musik.

Kendrick Lamar kommer til Danmark til marts næste år.

Læs hele interviewet hos i-D HER, og tjek teksten til ‘Fear’ hos Genius HER.

Læs også: Alt du skal vide om Kendrick Lamars ‘Damn’-turné

Annonce