Kom i stemning inden sæsonpremieren – hele soundtracket til ‘Stranger Things 2’ er ude nu

Kom i stemning inden sæsonpremieren – hele soundtracket til ‘Stranger Things 2’ er ude nu

Soundtracket til første sæson af Netflix’ hitserie ‘Stranger Things’ kårede vi til årets bedste, og nu har du rig mulighed for at komme i stemning til den nye sæson inden premieren på næste fredag den 27. oktober. Hele soundtracket til ‘Stranger Things 2’ er nemlig tilgængelig nu via Spotify.

Det er igen Kyle Dixon og Michael Stein, to medlemmer fra synthbandet Survive, der også stod bag det fantastiske første soundtrack, der har komponeret lydsiden til sæson to. Hvordan de 34 nye numre kommer til at danne ramme for serien, kan du danne dig et indtryk af nedenfor.

Læs også: Se trailer til ‘Stranger Things’ sæson 2

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.