Lip Sync Battle: Miley Cyrus laver David Byrne-efterligning hos Jimmy Fallon

I sidste uge var det ‘Miley Week’ hos Jimmy Fallon, hvor Miley Cyrus hele ugen var medvært og spillede numre fra sit nye album ‘Younger Now’. Ugen har blandt andet budt på en musikgenre-duel mellem de to værter, og den blev afsluttet med et brag af en Lip Sync Battle, hvor Miley Cyrus blandt andet leverede en David Byrne-efterligning iført en gigantisk blazer og briller.

Den heftige mime-duel bød også på Jimmy Fallon som bugtaler med Julia Michaels-nummeret ‘Issues’, og senere legede han Courtney Love med udtværet mascara i hele ansigtet.

Miley Cyrus lagde ud med Paul The Man-nummeret ‘Portugal’, hvor hun demonstrede en ret vild smidighed og afsluttede nummeret i spagat. Højdepunktet var dog Miley, der iført en gigantisk blazer kopierede David Byrnes mimik og hans mærkelige bevægelser til nummeret ‘Once In a Lifetime’, som var med i den ikoniske ‘Stop Making Sense’-film fra 1984.

Lip Sync Battle-segmentet har haft mange vilde optrædener, men der er stadig intet, der slår Emma Stone, der i 2014 lavede en episk version af DJ Khaleds ‘All I Do Is Win’.

Læs anmeldelse: Miley Cyrus ‘Younger Now’

Annonce