Marilyn Manson puster til gløderne i Bieber-beef: »Jeg kan ikke lide at slås med piger«

Marilyn Manson puster til gløderne i Bieber-beef: »Jeg kan ikke lide at slås med piger«
Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images

En af årets muligvis særeste beefs har fundet sted mellem Marilyn Manson og Justin Bieber. Det hele begyndte, da Bieber brugte Manson-billeder og -citater til sit merchandise og brystede sig af, at han derpå havde gjort Manson »relevant igen«. Dette huede naturligvis ikke Manson, der frejdigt snuppede alle indtægterne for merch-salget og kaldte Bieber for en »arrogant, lille lort«. 

I et nyt interview hos morgenradio-vært Cindy Scully blev Marilyn Manson spurgt ind til Bieber-beef’en, hvorpå den albumaktuelle sanger smed nyt brænde på bålet. 

»Han er i en slags seksuel religiøs kult med en asiatisk version af Dave Navarro, åbenbart«, lød det fra Manson. Et udsagn, ingen umiddelbart har kunnet uddybe eller (bort)forklare endnu.

»Jeg kan ikke lide at slås med piger, så jeg vil ikke slås med Justin Bieber«, fortsatte han.

Til spørgsmålet omkring, hvad han troede, Justin Bieber måtte have tænkt, da han udnyttede Manson til sin merchandise: »Jeg ved det ikke, for jeg ved ikke, hvordan man bruger en egern-hjerne«. 

Beef-bålet står i lys lue, og vi ser frem til, hvad Justin Bieber (aka. pigen med egernhjernen) har at sige til den med sexkulten.

Hør Marilyn Mansons kommentarer fra radiointerviewet herunder.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement