De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

MellemFingaMuzik har ramt ‘Jackpot’ – hør den nye single med Benny Jamz

MellemFingaMuzik har ramt ‘Jackpot’ – hør den nye single med Benny Jamz
Branco og Stepz.

Man har ikke hørt meget til selve navnet MellemFingaMuzik, siden hiphopduoen udgav debutalbummet ‘Militant mentalitet’ i 2015. Nu er Branco og Stepz dog tilbage under deres normale faner, og de har i dag udgivet singlen ‘Jackpot’, der har Benny Jamz som gæst.

Det er dog på ingen måde fordi, at de to rappere har ligget stille de seneste to år. De har medvirket på hits fra Gilli, Sleiman og Node, og Branco havde en rolle i Fenar Ahmads ‘Underverden’. Hertil har de som en del af Molo (sammen med Gilli og Benny Jamz) udgivet en lind strøm af singler: I 2017 er det indtil videre blevet til ‘Bølgen’, ‘Skejsen’ og ‘Dedikeret’.

Det er den unge producer Nicki Pooyandeh, der står bag det varme lydbillede, på ‘Jackpot’ mens Branco, Stepz og Benny Jamz rapper om, hvordan det føles at knokle røven ud af bukserne for så at ramme jackpot og nyde det søde liv.