MGMT er tilbage med ‘Little Dark Age’: Se den syrede video til duoens første single i fire år

MGMT er tilbage med ‘Little Dark Age’: Se den syrede video til duoens første single i fire år

For to år siden erklærede MGMT, at 2016 skulle blive året, hvor de ville vende stærkt tilbage og »gen-dominere dit mind hole«. Det blev lutter tomme løfter, men nu er den amerikanske duo – bedre sent end aldrig – klar med et comeback.

MGMT har netop sluppet deres første single siden deres selvbetitlede 2013-udgivelse. Det nye nummer går under titlen ‘Little Dark Age’, og den er en lille psychpop-leg med lys og mørke i alt fra Ben Goldwasser funky keys til Andrew VanWyngardens tunge, monotont messende lyrik krydret med små horrorkligende synthlege.

‘Little Dark Age’ er akkompagneret af en skarp billedside; et syret potpourri af middelalderlig mystik, moderne magi og mere eller mindre vanvittige påfund – samt ikke mindst en VanWyngarden, der synger under sin heftigt voluminøse frisure, der ville få Robert Smith til at blive grøn af misundelse. Videoen er instrueret af Nathaniel Axel and David MacNutt.

‘Little Dark Age’ er den første single fra MGMT’s kommende album af samme navn, der eftersigende skulle lande i begyndelsen af det nye år.