»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Miley Cyrus og Adam Sandler mindes Las Vegas-ofre med Dido-cover hos Jimmy Fallon

Jimmy Fallon adresserede mandag aften det forfærdelige masseskyderi, der fandt sted i Las Vegas søndag aften.

»Når man står over for tragedier og terrorhandlinger, er vi nødt til at huske, at det gode stadig eksisterer i denne verden. Vi er her for at underholde jer i aften, og det har vi tænkt os at gøre«, indledte Fallon, inden han overlod scenen til Miley Cyrus og Adam Sandler, der åbnede talkshowet med et cover af Didos ‘No Freedom’.

Selv om det er en delikat situation, er der enkelte ting, man ikke kan lade være at undre sig over: Hvordan Adam Sandler kom ind i billedet? Skuespilleren har ganske vist udgivet fem album, men en Miley Cyrus-duet havde ingen vist rigtig set komme – og han virker en lille smule malplaceret. Dido-sangen handler i grunden om at give plads til hinanden i et forhold, men selve ordene i omkvædet passer til situationen.

Denne uge er der såkaldt ‘Miley Week’ hos Jimmy Fallon, og det er uklart om denne optræden var planlagt forud for de tragiske hændelser, eller om det var noget, der blev sat op til lejligheden. Ikke desto mindre var det en fin optræden, der trækker på Miley Cyrus’ nyfundne country-image.