Oplev den stilskabende UK-rapper Mist til en Soundvenue Session

Oplev den stilskabende UK-rapper Mist til en Soundvenue Session
Mist.

»Me and these niggas ain’t the same«, rappede engelske Mist på gennembrudshittet ’Ain’t the Same’, og man må give rapperen ret i, at han har en exceptionelt unik stil. Ikke kun fordi sangens video på overdådig og original vis er filmet i Dubai, hvor rapperen både sejler rundt på en yacht og cruiser gennem ørkenen i en ATV-karavene. Men også fordi han sammen med sin producer Steel Banglez har sin helt egen lyd, der kombinerer rå, hæs gaderap med svævende avantgarde-produktioner.

Det kan du nu opleve live, når Mist skifter Dubai ud med Danmark og lander i København den 26. november. Vi nemlig stolte over i samarbejde med LiveNation at præsentere den fremadstormende rapper til en Soundvenue Session i Pumpehuset.

Mist er en del af en ung og sprudlende hiphopscene i England, hvor genrer som hiphop, grime, dancehall og afrobeat blander blod på kryds og tværs gennem musikalske skel. Her har rapperen skabt sin helt egen niche med undergrundshits, der udover ’Ain’t the Same’ tæller ’Karla’s Back’ og ’Smokey’. Det er sange, der tager drømmende og dvælende lyde ind i et univers, der ligger et sted mellem gaden og klubben.

Senest gæstede Mist sangen ’Fisherman’ på J Hus’ toneangivende ’Common Sense’-album, og så har rapperen udover den ovennævnte Dubai-musikvideo også skudt en pænt pittoresk billedside til sangen ’Hot Property’ på Island.

Billetsalget starter den 6. oktober kl. 10.00.

Læs mere om koncerten på Facebook HER.

Soundvenue Session: Mist (UK)
26. november
Pumpehuset
Billetpris: 200 kr.

Læs også: It’s a UK ting: 10 rappere, der definerer britisk rap lige nu