OVO-crooneren PartyNextDoor kommer til Danmark

OVO-crooneren PartyNextDoor kommer til Danmark
PartyNextDoor.

Canadiske PartyNextDoor er en af de sangere, der har gjort Toronto til synonym med nuanceret, stemningsfuld r’n’b, der er lige så kølig som de nordlige luftlag, den kommer fra. Drake og The Weeknd er de store verdensstjerner, men bag kulisserne har Jahron Anthony Brathwaite etableret sig som en særdeles spændende talent – ikke kun som artist, men også som sangskriver og producer. Det cementerede han blandt andet, da hans skrev Rihannas ’Work’.

Nu kommer r’n’b-innovatøren til Danmark, hvor han giver koncert i DR Koncerthusets Studie 1 den 26. februar.

PartyNextDoor er den første artist, der blev signet på Drakes OVO-pladeselskab, og som soloartist har han overbevist med en række udgivelser. Det tidlige hit ’Over Here’ med Drake er en slags proto-’Work’, sommerligt og caribisk summende. Siden har han brugt rampelyset til mere afdæmpede, subtile udfoldelser. Nærmest som om, at han sagtens kunne ryste en række globale hits ud af ærmet, hvis han havde lyst, men i stedet fokuserer på at skabe helstøbte, nytænkende r’n’b-værker.

Senest har han udgivet surprise-ep’en ’Seven Days’, der består af syv sange, der er indspillet på syv dage.

Billetsalget starter den 13. oktober kl. 10 via Ticketmaster.

PartyNextDoor (CA)
26. februar
DR Koncerthuset, Studie 1
Billetpris: 350 kr.

 

Annonce