Rygter: Er et samarbejde mellen Cardi B og Beyoncé på vej?

Rygter: Er et samarbejde mellen Cardi B og Beyoncé på vej?
Cardi B og Beyoncé. (Foto: Cardi B's Instagram)

Cardi B’s ‘Bodak Yellow’ nåede at ligge nummer et i tre uger på Billboards Top 100-liste, inden den i sidste uge blev overhalet af Post Malone og 21 Savages ‘Rockstar’. ‘Bodak Yellows’ popularitet har åbnet en del nye døre for rapperen, og nu tyder noget på, at Cardi B’s næste single godt kunne blive en vild en af slagsen.

Michael Ashby – producer og studietekniker, der indspillede vokalen til ‘Bodak Yellow’ –  har nemlig teaset for et kommende samarbejde mellem Cardi B og ingen ringere end Beyoncé.

Der er endnu ikke delt nogle former for lyd og alt er naturligvis på rygtebasis, men i nedenstående screen shot af Ashbys Instagram Stories ses et lydspor med titlen ‘Cardi B & Beyoncé’ og teksten: »Wow this feature is big«.

Det er nok tvivlsomt, at Cardi B kan leve højt på ‘Bodak Yellow’s popularitet året ud, så en ny single ville falde i god jord. Og så med Queen B? Jo tak.

Cardi B’s debutalbum var rygtet til at udkomme i denne måned, men er nu udsat på ubestemt tid.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

BITCH I met Beyoncé Bitch !!!!!!!!!!!!

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af