Sam Smith deler storslået Timbaland-samarbejde, ‘Pray’

Sam Smith deler storslået Timbaland-samarbejde, ‘Pray’

Om en måneds tid er Sam Smith klar med sit andet album, ‘The Thrill of It All’, og i dag har den britiske crooner delt en udmærket grund til at se frem til udgivelsen. 

Dagens nye toner kommer i form af ‘Pray’ – en storstilet gospelballade af inderlige frasinger fra Smith, der støttes af et stort kor, blidt piano og lidt underspillet percussion-coolness. Sidstnævnte velvalgte virkemiddel kan meget vel tænkes at tilskrives Timbaland, der er med på produktionssiden. 

Som det efterhånden er kendetegnenede for Sam Smith, er ‘Pray’ et nummer, der bygger op til det helt store, dramatiske klimaks, før den emotionelle brite atter lader sig indeslutte af sit mørke følelseshav.

Det nye nummer kommer i kølvandet på breakup-singlen ‘Too Good At Goodbyes’, der også er at finde på det kommende album, ‘The Thrill of It All’, som lander den 3. november. 

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.