Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Se videoen til DC-Dannis afrobeat-track ‘Aldrig for sent’

Da fætter-duoen DC slog igennem for et par år siden med tracks som Jamaika-samarbejdet ’Jer’, dyrkede de stadig en kompromisløs gaderap-stil a la MellemFingaMuzik. Men den seneste tid har især den ene halvdel i form af Danni bevæget sig mod melodiske lyde, som på den næsten klubbede ’Afdeling A’, sommersangen ’Bli’ lige her’ og senest på afrobeats-tracket ’Aldrig for sent’.

Sidstnævnte har nu fået en musikvideo instrueret af Adrian Andersen, der er klassisk DC. Vi er foran blokken, ved kiosken og ude blandt vennerne.

’Aldrig For Sent’ er produceret af Stamina-overhovedet Tau Mau og bevæger sig klart inden for afrobeat-universet. Men ligesom den tidligere ’Afdeling A’ får sangen en stor del af sin styrke af Dannis karakteristiske vokal, der strækker sig fra sine gaderap-rødder mod melodiske flows.

Hør interview med Tau Mau i Standard – Soundvenues hiphop-podcast HER.