Se videoen til Travis Scott og kinesiske Kris Wus ’Deserve’ – ild, monstertrucks, modeller!

Der er godt gang i videoen til den amerikanske autotune-pioner Travis Scotts samarbejde med den kinesiske sanger (og skuespiller i øvrigt også) Kris Wu. Travis Scott er måske en lille smule på autopilot på sangen (»You my favorite song / add you to my playlist«), men til gengæld er videoen et typisk dyk ned i Scotts druggy, lidt mareridtsagtige univers.

Udover de ovennævnte ting inkluderer videoen også en masse ild, røg og indelukket kælderstemning. En lille smule a la ’High End’-videoen, som Future, Young Thug og Chris Brown udgav forleden faktisk.

Det kunne virke som om, den horror-inspirerede æstetik, som Travis Scott allerede pionerede med tidlige videoer som ’Mamacita’ og senest ’goosebumps’, har været stilskabende.

Kris Wu er tidligere medlem af det ekstremt succesfulde kinesiske boyband EXO, og i år har du (måske) set ham på det store lærred i ‘XXX: Return of Xander Cage’ og ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’. Det kunne tyde på, at han på prøver at slå igennem i USA.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.