Skepta udgiver surprise-ep’en ‘Vicious’ – ASAP Rocky, Section Boyz og Lil B gæster

Skepta udgiver surprise-ep’en ‘Vicious’ – ASAP Rocky, Section Boyz og Lil B gæster
Skepta på Roskilde Festival.
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Happy Halloween: Grime-ikonet Skepta har velsignet verdenen med surprise-ep’en ‘Vicious’. Udgivelsen er på seks numre og gæstes af UK-gruppen Section Boyz samt amerikanske Lil B, ASAP Rocky og ASAP Nast.

En række af sangene har dog været ude i lidt tid: ‘Hypocrisy’ udkom på Soundcloud i sommers, mens ‘No Security’ og Section Boyz-samarbejdet ‘Worst’ faktisk blev udgivet for præcis et år siden – til Halloween i 2016.

Flere af de helt nye numre gæstes af amerikanske rappere, hvilket ved første øjekast virker lidt spøjst. Men faktisk har ASAP Rocky og Skepta samarbejdet på Rocky-tracket ‘Put That On My Set’, mens Nast medvirkede på ‘Ladies Hit Squad’, et af de de største numre fra Skeptas ‘Konnichiwa’-album.

Grime-rapperen samarbejder desuden med Lil B for første gang, men har før givet ham et shout out på ‘It Ain’t Safe’ fra ‘Konnichiwa’ – og så har Skepta jo faktisk også lavet et nummer med Riff Raff engang, så han er ikke bange for at slå sig sammen med de lidt skævere amerikanske eksistenser.

Læs også: Mick Jagger og Skepta slår sig sammen på ‘England Lost’ – sådan lyder det, når rullestenen møder grime

Annonce