Smerz serverer sexet dystopi i ‘No Harm’ – se videoen til den nye single

Smerz spillede i lørdags en udsolgt koncert på Jazzhouse, og nu har den norske, men København-bosiddende duo udsendt den nye single ‘No Harm’. Med følger også en musikvideo med masser af halvdystre, mystiske vibes.

‘No Harm’ ligger i den mere afdæmpede ende af Smerz-spektret, og nummeret har masser af sexede undertoner i form af baggrundsstøn og omkvædets hook »I wanna feel you«. Det bliver dog pakket ind i et lidt uhyggeligt univers med hvid støj og det lillepige-agtige: »No harm in trying«.

Uhyggen (på den seje måde) underbygges i musikvideoen, der en stor del af tiden foregår i et mørkt rum, hvor Henriette Motzfeldt sidder indhyllet i svagt, grønt lys. Herudover byder videoen også på et brændende tøjstativ, glimmer-bh’er og en dansende Catharina Stoltenberg i lavtaljede baggypants. Man får lidt fornemmelsen af, at man er vidne til et ret så dystopisk one-night stand, mens det er under opsejling.

‘No Harm’ er den anden singl siden Smerz’ debut-ep ‘Okey’, som udkom i oktober sidste år. Duoen har siden udgivelsen underskrevet en kontrakt med det seje pladeselskab XL Recordings.

Læs også: Smerz udgiver nyt nummer: ‘Oh my my’ – signerer kontrakt hos international pladegigant

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold