Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Fever Ray udgiver comeback-album fredag

Fever Ray udgiver comeback-album fredag
Fever Ray.
Foto: Noel Vasquez/Getty Images

Sidste uge udgav Fever Ray singlen ‘Too the Moon And Back’, der var den første single i otte år fra svenske Karin Dreijers hånd. Nu har Fever Ray annonceret, at et nyt album med titlen ‘Plunge’ udkommer allerede i morgen, fredag den 27. oktober.

Ifølge en pressemeddelelse er ‘Plunge’ primært lavet i Karin Dreijers studie i Stockholm i samarbejde med producerne Paula Temple, Deena Abdelwahed, NÍDIA, Tami T, Peder Mannerfelt og Johannes Berglund.

I forbindelse med annonceringen af ‘Plunge’ har Fever Ray på både sin Facebook-profil og sit website delt et langt brev med et ret så uklart budskab. Hun fortæller blandt andet, at hun leder efter en pige med tænder som barberblade, som kan spille receptionisten i efterlivets lobby. Noget der måske ringer en klokke for dem, der så den uhyggelige ‘A New Friend’-video, Fever Ray delte i sidste uge.

Forud for udgivelsen af ‘Too the Moon And Back’ blev der også delt en række creepy billeder på Fever Rays sociale medier, og hvad hele ideen bag den ret uhyggelige ‘Karma Kinksters’-persona var, får man måske svar på med ‘Plunge’. Selv om det nok heller ikke vil komme bag på nogen, hvis man ikke gør.

‘Plunge’
1. ‘Wanna Sip’
2. ‘Mustn’t Hurry’
3. ‘A Part Of Us’
4. ‘Falling’
5. ‘IDK About You’
6. ‘This Country’
7. ‘Plunge’
8. ‘To The Moon And Back’
9. ‘Red Trails’
10. ‘An Itch’
11. ‘Mama’s Hand’

Advertisement