Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Taylor Swift er en cyborg på hesteryg i den nye video til ‘…Ready For It?’

Taylor Swift teasede for nogle dage siden for en ny video til singlen ‘…Ready For It?’, og nu er den vilde sci-fi-video landet.

Endnu en gang er det Joseph Kahn, der står bag videoen, og man må sige, at mantra more-is-more kommer til sin ret. Kahn stod også bag videoen til ‘Look What You Made Me Do’ og den storslåede billedside til ‘Bad Blood’ fra 2015, der i høj grad minder om ‘…Ready For It?’.

I den nye video ser man to forskellige Swift-personaer – en lys og en mørk. Den lyse Taylor er indespærret og viser sig at være intet mindre end en cyborg. Det bliver til et dramatisk show-off mellem de to Swift’s, og når man tænker på, hvordan Taylor for nyligt har forsøgt at brande sig som bad-to-the-bone, kan man undre sig over, at den lyse, hesteridende Swift vinder. Har hun ombestemt sig? Er den gamle Taylor Swift tilbage efter blot tre singler? Har hendes markante stilskift været et PR-stunt?

Tredjesinglen ‘Gorgeous’ var da også langt mere i samme boldgade som numrene på ‘1989’ end de første to singler ‘Look What You Made Me Do’ og ‘… Ready For It?’, og det er som om, det bliver mere og mere uklart, hvad man kan forvente af Swifts kommende album ‘Reputation’, der udkommer den 10. november.

Advertisement