The Minds of 99 tager Barselona med på danmarksturné

The Minds of 99 tager Barselona med på danmarksturné
Rud Aslak fra Barselona på Roskilde Festival.
Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue

The Minds of 99’s danmarksturné står for døren, og bandet har netop offentliggjort, at deres support-act på hele turneen bliver Barselona.

The Minds of 99 har numre med fra deres selvbetitlede debutalbum fra 2014, toeren ‘Liber’ fra 2015, men også fra deres kommende udgivelse ‘Solkongen’, hvorfra man indtil nu har hørt singlen ‘I’m Gonna Die’. Bandet med Niels Brandt i front er kendt for at levere højenergiske koncerter, og Barselonas catchy charterpop skal nok varme publikum godt og grundigt op.

Tidligere har Barselona-drengene Rud Aslak og Rasmus Theodor fortalt i deres Soundvenue Masterclass, at de rent faktisk har en forbindelse til The Minds of 99. Guitaristen i Minds of 99, Anders Folke, er nemlig Rud Aslaks gamle geografilærer, og lærer og elev bliver nu på smuk vis forenet, når Barselona tager med på turné. Kun koncerterne på Stengade i København og Jægergårdsgade i Århus bliver uden support.

Se den fulde oversigt over turneen HER. Barselona er lige nu aktuelle med ep’en ‘Drengepop’.