»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

The Weeknd bliver til tegneseriefigur i ny ‘Starboy’-tegneserie

The Weeknd bliver til tegneseriefigur i ny ‘Starboy’-tegneserie

For en god uges tid siden dukkede der mystiske billeder op på The Weeknds Instagram-profil med teksten ‘Comic-Con New York – 7. oktober’. Nu er det blevet afsløret, at billederne teasede for et Marvel-samarbejde, og til næste år udkommer tegneserien ‘Starboy’ med Abel Tesfaye i hovedrollen.

The Weeknd var taget til Comic-Con i New York for at annoncere udgivelsen og samtidig skrive autografer og taget billeder med ivrige fans, selv om udgivelsen først ligger et godt stykke ude i fremtiden.

Det vides endnu ikke, hvad ‘Starboy’-tegneserien kommer til at handle om, udover at den har The Weeknds alter ego ‘Starboy’ fra albummet af samme navn i hovedrollen.

I et interview med Zane Lowe på Beats 1 sidste år luftede Abel Tesfaye allerede ideen om at lave en tegneserie: »Starboy er det næste kapitel i den her saga. Han er en karakter, vi har skabt. Det er så sjovt, at vi også gerne vil lave en tegneserie ud af ham. Han er en cool karakter, der ofte optræder på albummet, og han er en mere pralende person, som vi alle sammen har inde i os«.

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den

today was great

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den