Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Tove Los video til ‘Disco Tits’ er fuld af stoffer, dukkesex og varmblodet dans

Tove Los weekendbanger ‘Disco Tits’ (som vi kårede til et af ugens Top Tracks i september) har fået en musikvideo, der mildest talt lever op til sangens sexede tekstunivers.

I videoen, som er instrueret af Tim Erem, ser man Tove Lo og en talkshow-vært indlede en ret så hed romance. Der er dømt oralsex og handjobs i bilen, dance-offs, stoffer og ‘disco tits’, og nå ja – forresten er talkshow-værten en dukke.

Man kan få klemt langt mere sex ind i en musikvideo, når den ene af hovedpersonerne er lavet af plys, og nogle af de intime scener ser altså mere sjove end sexede ud. Eksempelvis når Tove Lo forsøger at kysse med den gule talkshow-vært. Men der er helt klart hotte øjeblikke hen mod videoens slutning, hvor hun virkelig får forført sin lodne romance.

‘Disco Tits’ er førstesinglen fra Tove Los kommende album ‘Blue Lips (Lady Wood Phase II)’, som udkommer senere i år.

Læs interview: Tove Lo er ikke bange for at onanere på film

Advertisement